hren

Za sve gurmane kaštelanske gastronomije koji žele prvoklasne specijalitete, gdje je utkana ljubav prema samostalnom obrađivanju grill mesa i tradicionalnim jelima te vrhunskoj pizzi, dio je onoga što na poseban način nudi Konoba - pizzerija Faro   koja se nalazi na adresi Obala kralja Tomislava 9 u Kaštel Novom.

Opširnije...

Limeni ljubimci poput automobila i motorkotača, ali i dostavna vozila te kamioni, često trebaju dodatnu njegu i primjeren izgled. A da bi upravo vaše vozilo  bilo čisto i uredno, u tome će vam, u svakom trenutku, pomoći novootvorena samoposlužna autopraonica Time out u Kaštel Lukšiću.

Opširnije...

Pred nama je najveći kršćanski blagdan Uskrs, koji će brojni Kaštelani obilježiti molitvama i vjerskim obredima, ali i tradicijskim običajima te svečanim blagdanskim stolom u krugu obitelji. A popuniti blagdanski stol ove će im godine pomoći i mesnica Skejo iz Kaštel Starog, koji su ujedno pripremili posebno iznenađenje za dvoje najsretnijh čitatelja Portala grada Kaštela.

Opširnije...

SVJEŽE MESO KONTROLIRANOG PODRIJETLA I VRHUNSKE MESNE PRERAĐEVINE
Nakon sedam godina poslovanja u Splitu, mesnica Davor u subotu, 27. ožujka otvara još jednu mesnicu i to u Kaštel Štafiliću na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 813b kako bi bili na usluzi i svojim dragim Kaštelanima.

Opširnije...

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij