hren

Povodom predstojećih božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200 tisuća kuna. Time je Tommy ove godine sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjerio u ovu humanitarnu donaciju.

Jako stresna može biti situacija kada vaša beba ne može disati na nos. I to već u prvim mjesecima njezina života. U ovakvim slučajevima djetetu je potreban aspirator za nos pomoću kojeg ćete brzo i lako pročistiti te male dišne putova kako bi ono počelo disati normalnije.

U subotu, 7.studenog, Purex je otvorio novo prodajno mjesto u Kaštel Gomilici na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 263. Riječ je o četrnaestoj prodavaonici na širem splitskom području te ukupno dvadeset šestoj prodavaonici u Hrvatskoj.

POPUSTI DO 30% NA CJELOKUPNI IZNOS RAČUNA
Prošli tjedan imali ste priliku kušati jela s našeg jelovnika po posebnim cijenama. Obzirom na izvrstan odaziv, brojne upite te nadolazeći Tjedan restorana, odlučili smo produljiti posebnu ponudu. Posjetite nas u periodu od 12.-18. listopada te ostvarite 30% popusta na ručak i 25% popusta na večeru. Popust se odnosi na cjelokupni iznos računa, uključujući piće.

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij