mala

Proteklog vikenda judašica JK Dalmacijacement Katarina Krišto provela je na Europskom prvenstvu u bugarskoj Sofiji, dok su djevojčice i dječaci boravili na pripremama u Dubrovniku.

EUROPSKO PRVENSTVO ZA SENIORE
Proteklog vikenda od 29.04. do 1.05. u Sofiji u Bugarskoj održano je Europsko prvenstvo za seniore koje je okupilo 361 natjecatelja iz 40 zemalja.

Na njemu je sudjelovala i Katarina Krišto pod vodstvom trenera Josipa Barića.

U prvom kolu za protivnicu je imala predstavnicu francuske Deketer Manon. Nakon odličnog prvog dijela borbe i jako dobrog napada, u drugom dijelu ulazi jedan nepotreban napad u kojem je protivnica kontrira i gubi borbu na ipon.

Na žalost više nije imala borbi, te tako završava svoj nastup. Budući da je Katarina još juniorka, svakako joj je ovo natjecanje dobro došlo za skupljanje iskustva.

Sada joj slijedi kratki odmor, a nakon toga pripreme za drugi dio sezone u kojem je najvažnije natjecanje Svjetsko prvenstvo za juniore u Ekvadoru u 8. mjesecu.

PRIPREME DUBROVNIK
Od 29. do 30.04. u Dubrovniku su održane pripreme za dječake i djevojčice do 14 godina u organizaciji judo kluba Dubrovnik. Na njima su sudjelovali i mladi judaši JK Dalmacijacement pod vodstvom trenera Lovre Barišića i Marina Jerkunice. Na treninzima su se okupili svi klubovi sa Dubrovačkog područja.

Ovim putem kaštelanski judaši se zahvaljuju trenerima Jakši i Željku Đapiću na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu!

Foto: JK Dalmacijacement


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno