rukomet2

U više revijalnoj nego natjecateljskoj utakmici rukometaši Ribole zaključili su sezonu u kojoj su osvojili prvo mjesto i proboj u Premijer ligu uvjerljivim porazom u Rijeci od Kozale, na kraju je bilo 39:31 (19:17). Osigurano prvo mjesto te pomlađena ekipa doveli su do ovako uvjerljivog poraza, koji na sreću Kaštelana apsolutno ništa ne mijenja na ljestvici.

U prvom dijelu još su se pomlađeni Kaštelani nekako i držali, na kraju je bilo prihvatljivih dva razlike, iako uz zapravo lošu obranu. U nastavku je obrana ostala jednako loša, ali se napad pogoršao pa Riječani završavaju dvoboj s uvjerljivih osam razlike. Ipak, da bi se razumjelo kakav je sastav Ribole bio u Rijeci, napomenimo samo da prva dva golman nisu niti išla na ovo gostovanje, ostali su u Kaštelima.

U ovakvom dvoboju najbolje se među Kaštelanima snašao mladi Čajić s devet zgoditaka. Kod Riječana Sabo na kraju čak 12 zgoditaka.

Kozala  - Ribola 39:31 (19:17)

Kozala: Deželjin (6), Srok, Lučić (1), Juričević (8), Kezić (5), Jovović (1), Sabo (12), Devčić (1), Sertić, Bijelić, Schlagenhauf (1), Mikuličić (2), Humar, Dragičević (1), Balas (1), Vučković

Ribola Kaštela: Čavka, Milas (1), Mihanović, Milković (4), Klasanović, Šolić, Vujičević (6), Pavlov (7), Mirat, Buzov, Malnar (3), Čajić (8), Bešker (2).


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno