hren

PROJEKT GRADA I RIBOLE
Gradonačelnik Denis Ivanović i Rosana Dragičević iz uprave Ribole, jutros su u Kaštel Gomilici svečano otvorili novi poslovno-društveni centar. U sklopu programa otvaranja, nastupile su Kaštelanske mažoretkinje i klapa sv. Jeronim, a udruga sv. Jeronim od Ribole je zaprimila i donaciju za svoj društveno koristan rad.

Kako je kazala voditeljica programa Ines Nosić, gradonačelnik i Rosana Dragičević nisu htjeli držati govore, nego su izrazili zadovoljstvo realizacijom projekta  te prerezali vrpcu i građanima prepustili da uživaju u zabavnom programu i subotnjoj kupovini.

Brojni mještani Gomilice, a i ostali Kaštelani, imali su priliku razgledati centar te obaviti prvu kupovinu, a Ribola je pripremila degustacije, promotivne cijene i poklone za kupce, dok se u 18 sati očekuje izvlačenje dobitnika nagradne igre. Uz prodavaonicu, u prizemlju je smještena i mesnica, a otvoriti će se i ribarnica. Na katu se nalaze prostori namijenjeni za poštu, udruge, mjesni odbor te caffe bar. Građani su izrazili zadovoljstvo izgledom centra te činjenicom da na okupu imaju sve potrebne sadržaje.

Podsjetimo kako se radi o dvoetažnom, moderno uređenom objektu ukupne bruto razvijene površine 1430 metara četvornih, od kojih prodavaonica Ribole zauzima 500 metara čletvornih. Centar je projektiran i izgrađen u skladu s najnovijim propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša te u skladu sa svim potrebama njegovih korisnika.

Dodajmo kako će sutra nakon  svete mise, gomilički župnik don Ante Čotić, blagosloviti društvene prostorije centra.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij