hren

Grad Kaštela ove je srijede objavio javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora namijenjnih razvoju poduzetništva u ovoj godini, koji je raspisao gradonačelnik Denis Ivanović, a kojim će sve pravne i fizičke osobe iz Kaštela, koje udovoljavaju utvrđenim kriterijima, za razvoj svog poslovanja moći dobiti određena bespovratna sredstva.

Cilj javnog poziva, kao što mu i naziv kaže je promicanje razvoja poduzetništva i stvaranja povoljne poduzetničke klime na području Kaštela. Maksimalni iznos potpore je 50 tisuća kuna.

- Potpore se odobravaju i dodjeljuju sukladno važećim propisima o državnoj potpori i može se odobriti samo onim korisnicima koji već nisu koristili najveći dopušteni iznos državne potpore za iste opravdane troškove, odnosno dopušteni iznos državne potpore male vrijednosti.

Potpore se dodjeljuju gospodarskim subjektima koji imaju registrirano sjedište na području Grada Kaštela sukladno čl. 4.  stavak 1. Programa.

Gospodarski subjekti koji se prijavljuju na Poziv moraju imati najmanje jednog zaposlenika koji ujedno može biti i vlasnik gospodarskog subjekta.

Razdoblje prihvatljivosti troškova je od 01.01.2020. do isteka 4 mjeseca od datuma potpisivanja ugovora o sufinanciranju.

Korisnik koji nema podmirene financijske obveze prema Gradu Kaštelima automatski se smatra neprihvatljivim za daljnji postupak vrednovanja projektnog prijedloga – stoji u službenoj obavijesti, a sve dodatne informacije o Pozivu, kao i obrasce potrebne za sudjelovanje možete preuzeti u nastavku.

JAVNI POZIV
ZAHTJEV ZA DODJELU POTPORE
OBRAZAC 2
OBRAZAC 4
Program poticanja razvoja poduzetništva


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij