hren

Prognoza za vikend izgleda vrlo optimistično.
Iza nas su dvije trećine travnja, a s obzirom na niske temperature zraka koje su nas pratile veći dio dosadašnjeg tijeka mjeseca, mnogi se pitaju kada će početi pravo proljeće s višim temperaturama zraka.

Čini se da će ljubitelji toplijeg vremena doći na svoje i to uskoro. No prije toga očekuje nas još nekoliko promjenjivih dana.

U srijedu će biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom. Uz lokalno jači razvoj oblaka, osobito će popodne biti lokalnih pljuskova, ponegdje praćenih grmljavinom. Noću i ujutro tiho ili burin, popodne će zapuhati slabo jugo. Minimalne jutarnje temperature zraka većinom od 5 do 10°C, najviše dnevne od 13 do 18°C.

Više oblaka u odnosu na prethodne dane bit će u četvrtak. Povremeno će biti kiše, a krajem dana i navečer na dubrovačkom području bit će obilnih pljuskova s grmljavinom. Puhat će levant i jugo koji će na moru popodne prolazno biti pojačani, navečer će vjetar oslabiti i prestati. Temperature zraka bez veće promjene.

U petak djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom i suho. Noću tiho ili burin, danju slab vjetar s mora. Bit će malo toplije s najvišim dnevnim temperaturama od 16 do 21°C.

Prognoza za vikend izgleda vrlo optimistično. Oba dana bit će pretežno ili djelomično sunčano i suho. Subota donosi prolazno pojačanu buru, oslabit će u nedjelju. Još toplije s najvišim dnevnim temperaturama od 17 do 22°C.Prema sadašnjim prognostičkim kartama, sljedeći tjedan bit će promjenjiv, ali u njegovoj drugoj polovini i još topliji.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij