hren

Ako planirate aktivnosti na otvorenom, oduševit će vas prognoza vremena za dane vikenda.
Četvrtak je bio tmuran dan u kojem je kiša bila česta u popodnevnim satima. Iako u većini predjela nisu pale značajne količine kiše, dubrovačko primorje dobilo je 15-ak litara, a Hvar 21 litru po kvadratnom metru.

Petak donosi postupnu stabilizaciju, iako će još malo kiše biti na jugu Dalmacije. Drugdje djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom i suho. Puhat će slaba bura, danju jugozapadnjak i zapadnjak. Jutarnje temperature zraka većinom od 6 do 11°C, najviše dnevne od 17 do 22°C.

Ako planirate aktivnosti na otvorenom, oduševit će vas prognoza vremena za dane vikenda.

U subotu će biti pretežno vedro. Puhat će umjerena, rijetko gdje pojača bura. Popodne vjetar zapadnih smjerova. Jutro će biti malo hladnije, a danju toplije s najvišim dnevnim temperaturama od 18 do 23°C.

U nedjelju nastavak stabilnog vremena uz obilje proljetnog sunca. Ujutro slaba bura, danju će puhati slab vjetar s mora. Najviše dnevne temperature zraka većinom od 17 do 22°C.

U ponedjeljak djelomično sunčano i veći dio dana suho, ali popodne tek ponegdje može biti vrlo malo kiše. Utorak donosi jako do olujno jugo, ali i kišu, osobito krajem dana.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij