hren

Grad Kaštela produžio je rok prijave programa za Kaštelansko kulturno ljeto na još tri tjedna, tako da se prijave mogu slati do 18. svibnja, a program će se održavati tijekom srpnja i kolovoza ukoliko to bude dozvoljavala epidemiološka situacija. Ovim projektom želi se obogatiti turistička ponuda grada i to kroz kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe, kulturno-umjetničke organizacije ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje predloženog programa prema usvojenom rokovniku i pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima.

Stručno vrednovanje podnesenih prijedloga programa provodi Kulturno vijeće Grada Kaštela, a Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove utvrditi će konačni prijedlog programa Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Popunjene i potpisane obrasce potrebno je dostaviti na adresu, Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac 21212.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij