tommymala

Trgovački lanac Tommy ove će subote, 14. svibnja, otvoriti svoje novo prodajno mjestu na lokaciji Plano-Trogir, u sklopu novog „SPOT shopping parka“.

Osim stanovnika grada Trogira i svih okolnih mjesta, hipermarket će, kao i cijeli „SPOT shopping park“, zasigurno biti prepoznat i od brojnih gostiju i posjetitelja, kao mjesto za povoljnu kupovinu, te ugodan boravak i druženje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.200 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce u sklopu parkinga „SPOT shopping parka“.

Ponuda Tommy hipermarketa je standardno prepoznatljiva i odlikuje se širinom asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači, s dodatnom inovacijom – TO-GO asortimanom.

tommytekst2

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji.

Otvaranje hipermarketa prema rasporedu uslijedit će u 9 sati.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno