rode mala

DO PODNE UZ KAVU OD PODNE UZ DOMAĆU SPIZU
Od utorka, 3. svibnja u Kaštel Kambelovcu s radom započinje novi bistro pizzerija „RODE“ koju će voditi Ivan Čike, kaštelanski kuhar s bogatim iskustvom. Za sve gurmane, novo mjesto dobre domaće hrane je na adresi Obala kralja Tomislava 1., preko puta stare škole u objektu s pogledom na more, nekadašnjem kafiću „Club F“, koji je prenamijenjen u restoran s dalmatinskim ugođajem.

Opširnije...

glow mala

HAIR STUDIO BY KT
Frizerska stilistica Kristina Tešija vlasnica je novootvorenog, moderno uređenog frizerskog studia „GLOW“ u Lindlarskoj 16 u Kaštel Lukšiću, koji će svoja vrata za sve muškarce i žene službeno otvoriti u ponedjeljak,  25. travnja kada frizerski studio počinje s radom.

Opširnije...

tvoje misto

POVODOM 30. ROĐENDANA LANSIRANA NOVA KAMPANJA BRENDA TOMMY
Povodom 30 godina poslovanja trgovački lanac Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji i jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, lansirao je novu komunikacijsku platformu i marketinšku kampanju naziva #TvojeMisto.

Opširnije...

skrb

U Kaštelima se od srpnja 2021. provodi projekt unapređenja postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi. Projektom se pridonosi većoj kvaliteti života, smanjenju socijalne isključenosti, odnosno prevenciji institucionalizacije ranjivih skupina projekta: djeca i mladi s problemima u ponašanju, osobe s invaliditetom, te osobe starije od 65 godina – ukupno 40 korisnika.

Opširnije...