hren

VEĆ MJESECIMA se piše o interesu Milana za Nikolu Vlašića, a prošli tjedan su talijanski mediji objavili da je stigla i prva ponuda na adresu moskovskog CSKA-a.

Ona je glasila: Pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu i 20 milijuna eura za otkup ugovora nakon isteka spomenute posudbe. CSKA je dosad tvrdio da želi više i da želi sav novac odmah. Ipak, sada je popustio.

Rusi su spremni prodati Vlašića, ali samo ako iznos ukupnog transfera, s posudbom ili bez nje, dođe do brojke od 30 milijuna eura. Tuttosport piše da je Milan spreman udovoljiti tim uvjetima i završiti najveći transfer Vlašićeve karijere.

U listopadu Vlašić puni 24 godine i sada je idealno vrijeme da napravi iskorak prema najvećim klubovima Europe, ali CSKA ga je voljan pustiti samo ako na njemu udvostruči 15 milijuna eura koje je platio kad ga je dovodio.

Vlašić je u CSKA došao na posudbu iz Evertona 2018. godine te se brzo prometnuo u jednog od ključnih igrača te momčadi. Moskovljani su zatim otkupili njegov ugovor, a za CSKA je nastupio 103 puta i zabio 33 gola.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij