hren

I ovog će se ljeta na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela igrati Liga pionira na male branke, prvenstveno namijenjena dječacima do 12 godina.

Liga pionira koje se bez prekida održava već sedamnaest godina za redom, uobičajeno započinje nekoliko dana nakon završetka školske godine. Ove godine to je utorak 22. lipnja, a s pauzom za vrijeme trajanja Memorijalnog turnira „Ivica Džolić - Đola“, ljetna 'Liga pionira' igrala bi se do 3. rujna, nekoliko dana do početka nove školske godine.

Pravo nastupa u Ligi pionira imaju dječaci (ali i poneka djevojčica) iz svih Kaštela, pa i šire, koji su rođeni 2009. godine i mlađi, a svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše 12 igrača.

Sudjelovanje u ljetnoj Ligi pionira za sve prijavljene ekipe je besplatno!!!

Na kraju natjecanja tri prvoplasirane ekipe, kao i najboljeg igrača i strijelca te fair play ekipu, uz pehare i medalje očekuju i brojne vrijedne nagrade.

Prijave se mogu izvršiti pozivom na mobitel 091/ 907 98 10, a na tom broju mogu se dobiti i sve dodatne informacije vezano za natjecanje u Ligi pionira.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij