hren

judo superkup mala

Čak 334 natjecatelja iz 28 judo klubova nastupilo je prošlog vikenda na Dalmatinskom super kupu „28 Croatian open“ za mlađe uzraste U10, U12, U14 i U16, koji se održao u Splitu, a oba kaštelanska judo kluba na ovom su natjecanju imala pravu žetvu medalja.

Ekipa judo kluba Kaštela ukupno je osvojila pehar za drugo mjesto, a kući su se vratili sa pet zlatnih, deset srebrnih i 11 brončanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su Ivan Brnada, Roko Rozga (dvije), Ivan Škopljanac i Martina Tučaj.
Dobitnici srebrnih medalja su Antonio Arambašić, Gabriela Biluš-Gagić, Leonarda Butir, Boris Čatlak, David Herceg Buličić, Petar Primorac, Sara Pušnik, Marko Rajčić, Lukrecija Tešija i Lucia Vržina.
Brončane medalje zaslužili su Nina Arambašić, Toma Batinović, Ante Bikić, Petar Brnada, Tonka Hrga, Mia Knežević, Marija Lucia Koudela, Klara Primorac, Karlo Pušnik, Marko Rajčić i Toma Vujić.

Judo klub Dalmacijacement s ovog se natjecanja vratio u Kaštela s dvije zlatne, pet srebrnih i dvije brončane medalje.

Zlato su zasluženo ponijeli  Hana Bralić i Nikola Žižak.
Srebrne medalje osvojili su Sara Radić, Toni Iličić, Melani Radić, Stipe Iličić i Roko Čorluka.
Vlasnici novih brončanih medalja postali su Patrik Blažević i Ivan Polić.

Nešto manje sreće na ovom natjecanju imali su Ante Erceg, Marieta Grga, Anton Jerkunica i Lana Jerkunica iz JK Dalmacijacement, koji su se plasirali na peta mjesta u svojim kategorijama, dok su njihove klupske kolege  Petar Jerčić, Krešimir Jerčić i David Pralija zauzeli sedma mjesta.

Među mladim judašima JK Kaštela peta mjesta zauzeli su Duje Buzov, Nika Mujan, Zvonimir Guček, Klara Zoko i Karlo Jakov Koudela, dok su se na sedma mjesta u svojim kategorijama plasirali Nikola Svalina, Toma Perić, Leon Županović i Nina Španić.

Foto: judaši


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij