rukomet2

Rukometaši Ribole nisu dopustili nikakvo iznenađenje u Gospiću, gdje su istoimenog domaćina savladali s 36:26 i nastavljaju broditi prema elitnom rukometnom natjecanju bez poraza u 1. ligi Jug.

Na kraju se može kazati i samo deset razlike za Kaštelane, jer je u 39. minuti bilo i nevjerojatnih 15 razlike, 27:12. Ipak, gosti su malo prikočili pa se domaćin uspio spasiti blamaže. Gospićani su se držali do 2:3, tada Ribola zabija šest golova i faktički rješava dvoboj, nekoliko pogodaka u seriji je tada realizirao Banović. Do poluvremena je razlika narasla na 11 golova i sve dalje je bilo odrađivanje posla do kraja. Ribola je pokazala da im nitko ne može zaprijetiti u ligi kad uđu ozbiljno u utakmicu. Najefikasniji u ovom dvoboju bio je Banović sa sedam golova, a dobro ga je pratio i Milas sa šest. Kod domaćih najefikasniji sa šest pogodaka Dželalija.

Gospić - Ribola 26:36 (8:19)

Gospić: Kolačević, Seferagić (1), Jelić (2), Bukovac (3), Antić, Dželalija (6), Markić (3), Petrović (2), Brkljačić, Matulović (1), Suknaić, Sakić (2), Udiljak (2), Kovačević (4), Tonković, Bilić

Ribola: Pepur, Džakula (3), Milas (6), Banović (7), Milković (2), Klasanović (2), Krokar, Šolić, Bujas (2), Olić, Pavičić (2), Kovačević (3), Vukić (2), Vujičević (1), Čajić (3), Bešker (4). 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij