rukomet2

Veliki uspjeh za mlade Kaštelane, kadeti rukometaši Ribole plasirali su se na završnicu prvenstva Hrvatske nakon iscrpne borbe u ligi regije pet te su jučer i danas u Poreču pokazali da nisu slučajno završili u ovom društvu.

Naime, ždrijeb nije bio naklonjen U-17 ekipi Ribole, jer ih je smjestio u grupu s izuzetno jakima Nexeom i Zametom te Rugvicom, Kaštelani ne da se nisu osramotili, nego iz Poreča odlaze i s jednom pobjedom. U prvom susretu, odrađenom jučer, Zamet je ipak bio prejak, a momcima na ruku nije išla ni činjenica da su gotovo direktno iz autobusa izašli na parket. Danas su pak najprije namučili Nexe, o kojem sve govori podatak da se seniori u ovom trenutku sa Zagrebom bore za titulu prvaka Hrvatske. Našičani su ipak u završnici odnijeli pobjedu, pa je Kaštelanima ostala nada da će protiv Rugvice dohvatiti jednu pobjedu.

I uspjeli su u tome, na kraju je to bilo i uvjerljivih sedam razlike, nekako to ispadne dobro u tim mlađim kategorijama kada se posljednju utakmicu pobjedi, sretan odeš kući. A momci trenerskog para Pavić-Markov mogu biti zadovoljni sezonom, rukometne lige mladih kategorija su naporne i stvarno treba u kontinuitetu igrati dobro ukoliko želiš doći do završnog turnira. Kaštelani su u tome uspjeli, a nije pretjerivanje kazati kako se u njihovim redovima nalazi više mladića koji će za dvije do tri godine moći biti oslonac i u seniorskom sastavu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno